Όροι & Προϋποθέσεις

Ταξιδέψτε με ασφάλεια

Όροι Ενοικίασης & Προϋποθέσεις

  • Ο Ενοικιαστής δεν θα υπενοικιάσει ή δεν θα παραχωρήσει σε τρίτο τον έλεγχο του σκάφους.
  • Ο Ενοικιαστής δεν θα χρησιμοποιήσει το σκάφος για άλλον λόγο παρά μόνο για την προσωπική του διασκέδαση.
  • Ο Ενοικιαστής θα έχει υπό έλεγχο τον αριθμό των ατόμων που επιβιβάζονται στο σκάφος σύμφωνα με τη νομοθεσία.
  • Ο Ενοικιαστής έχει την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια και τη συντήρηση του σκάφους και του εξοπλισμού του καθ΄όλη τη διάρκεια της ενοικίασης, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων που το σκάφος δεν χρησιμοποιείται.
  • Ο Ενοικιαστής οφείλει να συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς του Λιμενικού Σώματος ή άλλη υπεύθυνη αρχή.
  • Ο Ενοικιαστής δεν θα επιτρέψει την επιβίβαση και μεταφορά ζώων, φυτών ή μη-επιτρεπόμενων αντικειμένων ή παράνομων αγαθών όπως ναρκωτικές ουσίες ή όπλα.

Καύσιμα & Εξοπλισμός ασφαλείας

Τα σκάφη παραδίδονται με πλήρεις δεξαμενές καυσίμου και ο πελάτης υποχρεούται να το επιστρέψει στην ίδια κατάσταση (παρέχουμε ανεφοδιασμό στις εγκαταστάσεις μας με έξοδα του πελάτη). Η Παραλαβή και παράδοση προγραμματίζεται στις εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι του Λαυρίου στην Αθήνα ή στο λιμάνι Νυδρί στη Λευκάδα.

Τα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα υποχρεωτικά σωσίβια και φωτοβολίδες, κατάλληλη ισχύ κινητήρα, δευτερεύοντα βοηθητικό κινητήρα ασφαλείας, δεξαμενές καυσίμου με ρεζέρβα, φορητή δεξαμενή καυσίμου για τον βοηθητικό κινητήρα, πυροσβεστήρα, όργανα πλοήγησης, πυξίδα, ηλεκτρονικό GPS-Plotter, φώτα πλοήγησης, εξοπλισμό αγκυροβόλησης, πλατφόρμα κολύμβησης με σκάλα, ραδιόφωνο-CD player, ψυγείο πάγου και τέντα. Τα σκάφη παραδίδονται πλήρως ελεγμένα, ανεφοδιασμένα με καύσιμα και εφοδιασμένα με νερό για ντους και πάγο.

Υπολογισμός κόστους

Το κόστος υπολογίζεται προσθέτοντας τις ημέρες της περιόδου ενοικίασης, ανάλογα με τον τύπο του σκάφους. Κάθε ημέρα ενοικίασης ξεκινά νωρίς το πρωί και τελειώνει με τη δύση του ηλίου. Το Τελικό Κόστος περιλαμβάνει την ενοικίαση του σκάφους, ΦΠΑ, τέλος καθαρισμού και ασφάλιση τόσο για το σκάφος όσο και για τους επιβάτες.

Ενοικίαση σκάφους!

Ζήστε τη δική σας περιπέτεια!
Ταξιδέψτε & ανακαλύψτε τη μαγεία του γαλάζιου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με ένα αξιόπιστο σκάφος RIB