Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Ταξιδεύοντας στο απέραντο γαλάζιο...

Φουσκωτό με το λογότυπο της Alkyoni RIB CruisesΑγαπητοί φίλοι και λάτρεις της θάλασσας και των καλοκαιρινών διακοπών σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Alkyoni RIB Cruises με έδρα το Λαύριο.

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Γκουγκούσης και μαζί με τον πατέρα μου Σπύρο Γκουγκούση, είμαστε οι διευθύνοντες της Alkyoni RIB Cruises. Για περίπου 6 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαι στον τομέα του τουρισμού μέσω της ενοικίασης τουριστικών καταλυμάτων (Beatiful Traditional Mansion στο ιστορικό κέντρο της πόλης στο νησί της Λευκάδας).

Πρόσφατα ένιωσα την ανάγκη να επεκτείνω τις δραστηριότητές μου και στον κόσμο της θάλασσας για να μπορέσω να προσφέρω μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τις παραλίες του Αργοσαρωνικού και της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Από πολύ νεαρή ηλικία εξερευνούσα τον θαυμαστό της κόσμο με την βοήθεια των γονέων μου, μέσα από μια τότε μικρή φουσκωτή βάρκα Ostria 3.5 μέτρων εξοπλισμένη με μια μικρή εξωλέμβια Mercury 25 ίππων.

Όσο μεγάλωνα, λόγω της μεγάλης αγάπης για την θάλασσα και για την αναζήτηση του παρθένου και του μοναδικού, το μικρό φουσκωτό Ostria με τις ξύλινες σανίδες για πάτωμα, άλλαξε, μεγάλωσε και πήρε πολλές διαφορετικές ονομασίες για να ταξιδέψει εμένα, τους γονείς μου και τους οικογενειακούς μας φίλους σε σχεδόν όλους τους ανεξερεύνητους όρμους, κόλπους και παραλίες της πλειονότητας των ελληνικών νησιών, χαρίζοντάς μου με αυτό τον τρόπο μοναδικές στιγμές και χαράζοντας αναμνήσεις που λίγοι από εμάς μπορούν να αισθάνονται τυχεροί ότι έχουν αποκτήσει.

Ο Αλέξανδρος Γκουγκούσης με φίλουςΟ λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε για όλους εσάς την εταιρεία ενοικίασης φουσκωτών σκαφών Alkyoni RIB Cruises, είναι για να μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε την αγάπη και την εμπειρία μας γύρω από τον κόσμο των φουσκωτών σκαφών και της θαλάσσιας εξερεύνησης και να σας δώσουμε τη δυνατότητα με αυτό τον τρόπο να βιώσετε και να χαράξετε και εσείς με την σειρά σας μοναδικές αναμνήσεις από απροσπέλαστες και ανεξερεύνητες παραλίες, σπηλιές και ορμίσκους σαν άλλοι κυνηγοί του κρυμμένου θησαυρού και να γεμίσετε με προσμονή για την επόμενη περιπέτεια αναζήτησης θησαυρού αφού πιστέψτε με... υπάρχουν αμέτρητοι και απαράμιλλης ομορφιάς & αγνότητας!

Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγες στιγμές από τον χρόνο σας για να μας επισκεφθείτε και να διαβάσετε το απόσταγμα των εμπειριών μας και τη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία μας. Σας προ(σ)καλώ να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας και να ζήσετε (με τη βοήθειά μας) μια μοναδική εμπειρία διακοπών!

Με πολλή αγάπη,
Υπογραφή Αλέξανδρος Γκουγκούσης

Ενοικίαση σκάφους!

Ζήστε τη δική σας περιπέτεια!
Ταξιδέψτε & ανακαλύψτε τη μαγεία του γαλάζιου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με ένα αξιόπιστο σκάφος RIB