Υπηρεσίες

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες φουσκωτών RIB

Ανακαλύψτε νέους ορίζοντες

RIB charters & ταξίδια, Εκδρομές & Διοργάνωση γεγονότων, Villa tender, VIP μεταφορές, Εξορμήσεις για ψάρεμα

Ενοικιάσεις σκαφών και εκδρομές

Ενοικιάσεις σκαφών και εκδρομές

Εξερευνήστε χωρίς όρια

Νοικιάστε τα φουσκωτά μας με ή χωρίς skipper και ταξιδέψτε στα γαλάζια νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας & του Σαρωνικού κόλπου.

Ζήστε ένα όνειρο ζωής και εμπειρίες αξέχαστες με τους φίλους σας ή την οικογένεια σε ανέγγιχτες ακρογιαλιές και απρόσιτες παραλίες.

Προγραμματισμός εκδρομών & εκδηλώσεων

Προγραμματισμός εκδρομών & εκδηλώσεων

Απολαύστε την τέλεια κρουαζιέρα

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σχεδιάσουμε το τέλειο ταξίδι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου είναι δίπλα σας και περιμένουν να τις εξερευνήσετε. Ζήστε το καλύτερο ταξίδι στην Αθηναϊκή ριβιέρα.

Villa Tender

Villa Tender

Ταξιδέψτε γρήγορα με κομψότητα

Συνδυάστε τη διαμονή στο εξοχικό ή τη βίλα με μια αποκλειστική υπηρεσία ενοικίασης φουσκωτού η οποία παρέχεται κατά παραγγελία στην «πόρτα» σας.

Μειώστε τον χρόνο μετακίνησης και αποφύγετε το μποτιλιάρισμα ή τα μέσα μαζικής θαλάσσιας μεταφοράς. Βασιστείτε στην Alkyoni RIB Cruises για υπηρεσίες διακριτικής και κομψής μεταφοράς ώστε να απολαύσετε τις ιδιωτικές σας στιγμές ή απλά να μεταφερθείτε με στυλ που θα εντυπωσιάσει.

VIP Μεταφορές

VIP Μεταφορές

Αξιόπιστες υπηρεσίες VIP

Απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια της ιδιωτικής μεταφοράς.

Επιλέξτε ένα από τα σκάφη μας για τις ανάγκες της ιδιωτικής σας μετακίνησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα γειτονικά νησιά και απολαύστε την ασφάλεια, την ευκολία και την ευχαρίστηση της ιδιωτικής μετακίνησης με RIB σκάφος. Ξενοιάστε από τα συνηθισμένα δρομολόγια πλοίων και απολαύστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σχεδιασμένες για να κάνουν τις διακοπές σας πιο εύκολες!

Εκδρομές για Ψάρεμα στο Λαύριο

Εκδρομές για Ψάρεμα στο Λαύριο

Ο σύντροφός σας στο ψάρεμα

Πάρτε μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες ψαρέματος στο Λαύριο με τη συνοδεία skipper με μεγάλη εμπειρία στο ψάρεμα με ψαροντούφεκο.

Χάρη στο πάθος μας για τη θάλασσα και τη συνεχή ενασχόλησή μας με σχετικές δραστηριότητες έχουμε αναπτύξει τις δεξιότητες για να σας υποδείξουμε μια επιλογή ψαρότοπων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ψαρά. Ασφαλώς ένα από τα φουσκωτά μας θα σας συνοδεύσει επάξια σε αυτή την περιπέτεια.

Ενοικίαση σκάφους!

Ζήστε τη δική σας περιπέτεια!
Ταξιδέψτε & ανακαλύψτε τη μαγεία του γαλάζιου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με ένα αξιόπιστο σκάφος RIB